מאמרים
חופשת חורף 2015
תתפלאו, בתור אדם של קיץ (אין כמו שמש וסנדלים!) חופשת חורף יכולה להיות לא פחות מהנה. גילוי נאות, אני לא אוהבת את החורף וזה בלשון המעטה. מה לעשות, אני לא בדיוק נהנת מהקור. בשבילי חורף זה מזגן מכוון 30 מעלות, פוך קבוע בסלון, כוס שוקו רותח והמון שעות צפייה מול הטלוויזיה .אז שיקרה מצב שמישהו יוציא אותי מהבית לגשם שבחוץ זה מאוד לא שיגרתי ודי מעורר התפעלות. ואז משום מקום קיבלתי הזמנה לנופש, ככה סתם באמצע דצמבר! ואז הכל השתנה! לסחוב אותי היה מאוד לא פשוט, והפעם אני לא מדברת על ההגעה לשם אלא אל החזרה הביתה. הוילה כללה מתחם ספא חיצוני מחומם ומקורה. ג'קוזי ספא רותח, סאונות, בריכת שחייה מחוממת והכל עם נוף גשום וחורפי מבעד לזכוכית. היה מהמם!! שלא נדבר על הארוחות העשירות וחדרי הסוויטות, פשוט הנאה!
וילות עם ספא ובריכה מחוממת
הווילות שודרגו המון לאורך השנים וכיום כמעט כל וילה משנה עצמה בהתאם לחודשי השנה. בקיץ תוכלו ליהנות ממיטות שיזוף, פינות ישיבה מוצלות, בריכת שחייה קרירה ומדשאות נרחבות ובחורף, ממש כמו סינדרלה, הכל בתזמון משולם להפליא, הופך להיות מקורה ומחומם. המיטות שיזוף מתחלפות בפינת ישיבה סלונית, הבריכה הקרירה הופכת למחוממת וכמובן כוכב החורף- הג'קוזי ספא המפנק והסאונות. את מתחמי ספא תוכלו למצוא כמעט בכל וילה.
אטרקציות חורפיות במיוחד
כמו הקיץ, גם לחורף יש את האטרקציות הייחודיות לו. מאחר ונמנע מאתנו לטייל בטבע בימים גשומים תוכלו ליהנות ממתחמים סגורים כגון: מוזיאונים, גלריות אומנות, בתי קפה בוטיקים, מכרזי החלקה קרח, הצגות והופעות (מגוון מופעים לילדים שנשארו מחנוכה) ועוד. הנה ה-3 המומלצים שלנו לפי אזורים:
צפון הארץ (גליל מערבי)- מרכז אחלקרח במעלות. אם הגעתם לנפוש בצפון הארץ (אגב, תקופה מהממת של נוף ירוק ונחלים זורמים) המתחם כולל גם שייט קיאקים, החלקה על הקרח, קארטינג, מזנון. המקום נמצא רק 30 דקות מהעיר נהריה ובסביבת יישובי הגליל המערבי.
מרכז- פארק אטלנטיס - מלבד כל בתי הקפה, המסעדות וכמובן המוזיאונים והגלריות אני רוצה להקדיש את ההמלצה הבאה שלי לילדים- פארק משחקים מקסים לכל הגילאים עם מכוניות מתנגשות, ג'מבורי ענק, 3 קומות קיר טיפוס, בריכת כדורים, אומגה, מגלשות, מולטימדיה ועוד.
דרום (אילת) - אייס ספייס– ממלכת קרח סוחפת עם פסלים מדהימים, מערות מסתוריות, סרטי אווירה. מתאים לכל המשפחה.
חורף חם של מסיבות ואירועים- הטיפים הכי שווים למסיבת חורף
אם אתם הולכים לחגוג בקרוב מסיבת רווקות/ רווקים או יום הולדת הנה כמה טיפים שימושיים למסיבות חורף:
1. סדנאות ופעילויות- מכיוון שלא רצוי לחפש אתגרי שטח ביום חורפי אז אין כמו להביא את פעילות פנימה. ואם כבר יש אווירה חורפית אז למה לא להזמין סדנת שוקולד מפנקת, שף פרטי עם מגוון מאכלי חורף, סטנדאפיסט או ברמן מקצועי שיפנק אתכם בקוקטיילים משובחים (מגיל 18 ומעלה , כן!)
2. מתחמי ספא – טוב, זה הטיפ הכי מגניב שיש לי. וכן הוא בנאלי אבל אי אפשר להגיד שהוא עדין לא מחזיק בראש הרשימה. חפשו וילה עם מתחם ספא חיצוני ומקורה. וילות נופש עם ספא זה ה-דבר לחורף! האווירה החורפית בחוץ אל מול אדי הג'קוזי, הבריכה המחוממת והסאונות זה אחד הדברים המפנקים שיש.
3. עיסויים ומסג' מפנק- ואם כבר מתחמי ספא אז למה לא ללכת עד הסוף! טיפולי עיסויי מקצועיים שיגיעו עד לוילה. עם אווירה רגועה, שמנים ארומטיים והמון פינוק!
